DJEVOJČICA (14) IZ NOVOG SADA PRIJETILA UČENICIMA U RAZREDU I JAVNO PODRŽAVALA KOSTU KECMANOVIĆA: Policija je uhapsila, sud joj odredio pritvor

Sumnja se da je prijetila učenicima u razredu i na društvenoj mreži pružala podršku osumnjičenom za ubistvo u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

  • Hronika

  • 15. Maj 2023  

  • 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su četrnaestogodišnjakinju iz okoline grada, zbog sumnje da je učinila krivična djela ugrožavanje sigurnosti, izazivanje panike i nereda i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, prenosi Nova.rs.

Sumnja se da je prijetila učenicima u razredu i na društvenoj mreži pružala podršku osumnjičenom za ubistvo u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Policija je, u njenoj sobi, pronašla metak nepoznatog kalibra.

Maloljetnica je, uz krivičnu prijavu, privedena nadležnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu koji joj je, poslije saslušanja, odredio pritvor do 30 dana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...