PONOS BOSNE I HERCEGOVINE: Lana Pudar izborila još jedno finale u Barceloni

Finale je na programu danas iza 18 sati.

  • Sport

  • 18. Maj 2023  18. Maj 2023

  • 0

Lana Pudar izborila je finale prestižnog takmičenja Mare Nostrum u Barceloni.

Bh. plivačica je u disciplini 100 metara delfin zauzela treću poziciju u svojoj kvalifikacijskoj grupi.

Pudar je kroz cilj prošla s vremenom 59.50, a finale je na programu danas iza 18 sati, naveli su iz Kluba vodenih sportova "Orka".

Još jedno finale za Lanu Pudar u Barceloni Lana Pudar upravo je otplivala svoju kvalifikacijsku utrku u disciplini...

Objavljuje Klub Vodenih Sportova OrkaČetvrtak, 18. svibnja 2023.

Mlada Mostarka jučer je u disciplini 200 metara delfin osvojila prvo mjesto i ispunila normu za Olimpijadu u Parizu.

Mare Nostrum je najjače plivačko takmičenje u Evropi koje se održava u tri susreta godišnje širom Mediterana. Ove godine održava u francuskom Canet-en-Roussillon (13. i 14. maj.), Barceloni (17. i 18. maj) i u Monacu (20. i 21.maj).

Kao i svake godine, tako i ove, na ovom takmičenju nastupit će veliki broj osvajača olimpijskih i svjetskih odličja. Lana je ove godine kao jedna od najboljih mladih svjetskih plivačica dobila pozivnicu od organizatora za nastup na sve tri stanice takmičenja.

Budući da se Lana sa svojim timom nalazi u Španiji na visinskim pripremama cijeli peti mjesec, nastupit će samo u Barceloni i poslije nastupa nastaviti sa pripremama

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...