BURNO U SVLAČIONICI REALA: Što je zagalamio Luka Modrić nakon potopa na Etihadu?

Kapiten hrvatske reprezentacije bio je svjestan svog lošeg nastupa pa je nakon utakmice u svlačionici za debakl krivio samog sebe.

  • Sport

  • 18. Maj 2023  

  • 0

Real Madrid izgubio je 4:0 u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja na Etihadu i s ukupnih 5:1 ispao iz natjecanja.

Kapiten hrvatske reprezentacije bio je svjestan svog lošeg nastupa pa je nakon utakmice u svlačionici za debakl krivio samog sebe.

“Modrić je krivio sebe za lošu večer Reala jer je svjestan da igra cijele momčadi, posebno napada, najviše ovisi o izvedbi veznog reda”, piše Defensa Central i otkriva što je Modrić zagalamio u svlačionici:

“Luka, igrao si katastrofalno”, povikao je na samog sebe.

Modrić je u Realu od 2012. godine, a nedavno je dogovorio produljenje suradnje za još jednu sezonu s Kraljevima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...