"ČEKAMO DECENIJAMA GRADNJU PALASA": Dok je Dodik govorio, Borenović gledao u telefon (FOTO + VIDEO)

Iako su današnjoj prezentaciji novog izgleda hotela Palas u Banja Luci, uz gradsku vlast, prisustvovali i predstavnici entitetske vlasti, kao i pojedini opozicionari, atmosfera među njima je bila očigledno hladna, tačnije – ni slike, ni tona.

  • Mini market

  • 20. Maj 2023  

  • 0

Drago mi je što sam, prije svega sa našim sugrađanima, prisustvovao prezentaciji novog izgleda i početka radova na konačnoj izgradnji novog hotela, jednom od najzahtjevnijih projekata u regionu, a što će dati jednu novu dinamiku Banjaluci", rekao je predsjednik PDP, Branislav Borenović, prenosi Srpskainfo.

Borenović je istakao da je zadovoljan što se počelo značajno investirati u Banjaluku.

"Ovo je investicija vrijedna 150 miliona KM i, kako je u svom današnjem govoru istakao Filip Cepter, za realizaciju je najzaslužnija gradska administracija na čelu sa gradonačelnikom Stanivukovićem. Pored činjenica da je trenutna gradska administracija riješila pitanja koja prethodne nisu mogle, da u Banjaluku dolaze nove investicije i da na ovom mjestu nije planiran samo hotel, nego multifunkcionalni prostor sa objektima koji su Banjaluci, kao najvećem gradu Republike Srpske potrebni, veoma je značajan podatak da se realizacijom ovog projekta otvara i više stotina radnih mjesta. U moru loših vijesti, teške društveno-političke situacije, lijepo je vidjeti da se naša Banjaluka ipak razvija", poručio je Borenović, saopćeno je iz PDP.

Iako su današnjoj prezentaciji novog izgleda hotela Palas u Banja Luci, uz gradsku vlast, prisustvovali i predstavnici entitetske vlasti, kao i pojedini opozicionari, atmosfera među njima je bila očigledno hladna, tačnije – ni slike, ni tona.

Iako ih je, po protokolu, dijelila samo stolica, prisutni su primjetili da se predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i lider PDP Branislav Borenović nisu ni kurtoazno pozdravili, potpuno se ignorišući.

Borenovića očigledno nije zanimalo ono što je predsjednik Srpske Milorad Dodik imao da kaže, pa je tako tokom čitavog trajanja današnjeg govora predsjednika Republike, lideru PDP očigledno bilo zanimljivije ono što se nalazi u njegovom telefonu, što je i zabilježeno na samom događaju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...