SJAJNA ATMOSFERA U TABORU REAL MADRIDA: Hezonja i Musa pjevali "Bosnom behar probeharao", Tavares poručio: "I ja sam Bosanac!" (VIDEO)

Slavlje u svlačionici Real Madrida još uvijek traje, a sigurno će se nastaviti i cijelim putem sve do glavnog grada Španije

  • Sport

  • 21. Maj 2023  21. Maj 2023

  • 0

Nakon osvajanja titule prvaka Evrope sa madridskim Realom, naš Džanan Musa se javio pratiocima putem Instagrama gdje je zajedno sa hrvatskim košarkašem Mariom Hezonjom zapjevao poznatu pjesmu ‘Bosnom behar probeharao‘, piše Sport1.

Javio se i Walter Tavares koji je dodao da je i on Bosanac, a na kraju obraćanja Musa je poslao i poruku na našem jeziku.

Šta je sve rekao naš košarkaš pogledajte u videoprilogu ispod teksta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...