"OVO VRIJEDI VIŠE": Euroliga objavom na društvenim mrežama pokazala veliko poštovanje prema Musi

Nakon susreta Musa nije skrivao zadovoljstvo, a također nije mogao sakriti divljenje prema trofeju namijenjenom osvajaču Eurolige.

  • Sport

  • 22. Maj 2023  

  • 0

Džanan Musa postao je prvi bh. košarkaš koji je uspio osvojiti Euroligu, najjače evropsko klupsko košarkaško takmičenje.

Nakon susreta Musa nije skrivao zadovoljstvo, a također nije mogao sakriti divljenje prema trofeju namijenjenom osvajaču Eurolige.

Musa je odigrao solidan Final Four u Kaunasu, a pored osvojene Eurolige, bh. košarkaš se našao i u idealnoj postavi regularnog dijela sezone.

Nakon osvojene titule, Euroliga je na društvenim mrežama objavila fotografiju Muse uz opis: “Ovo vrijedi više”.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...