OGLASIO SE VIJEĆNIK PRIVEDEN U AKCIJI "SQUARE": "Nisam kriv, nastavit ću raditi u interesu građana"

Hodžić (Stranka za BiH), vijećnik u Općinskom vijeću Novi Grad Sarajevo, priveden je ove sedmice u okviru akcije "Square"

  • Mini market

  • 27. Maj 2023  

  • 0

Elvis Hodžić (Stranka za BiH), vijećnik u Općinskom vijeću Novi Grad Sarajevo, koji je priveden ove sedmice u okviru akcije "Square" te nakon davanja iskaza pušten na slobodu, oglasio se putem društvenih mreža i poručio da nije počinio nikakav zločin.

"Obzirom da mediji nisu posvetili posebnu pažnju činjenici da sam nakon hapšenja istog dana nakon mog iskaza i pušten na slobodu, želim da vas ovim putem obavijestim o sljedećim činjenicama: Nisam kriv. Nisam počinio nikakav zločin. Nisam se ogriješio o niti jedan zakon. Nastavit ću raditi vijećnički posao u interesu svih građana, a sada još jače i posvećenije", naveo je Hodžić. Dodao je kako je zabrinut za psihičko zdravlje njegove djece i roditelja, koji su, kako je naveo, putem medija bombardovani informacijama o njegovom hapšenju, i to bez zaštite ličnih podataka. "Objavljene su moje fotografije pa čak i zajedničke fotografije sa načelnikom Semirom Efendicem da bi vjerovatno postigli još veći rejting i posjećenost portala. Moja mlađa kćerka nije bila u psihičkom stanju otići u školu (djeca u školi znaju biti veoma okrutni u tom uzrastu/ buling). Ušao sam u politiku financijski stabilan i realiziran za razliku od velike većine. Moj jedini motiv je pomoći lokalnoj zajednici i biti na usluzi svojim sugrađanima. Nisam se uplašio i nemam namjeru prestati raditi za zajednicu", zaključio je Hodžić. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...