NAKON TEŠKE NESREĆE U SARAJEVU: Ljekari se bore za život djevojke na Neurohirurgiji

Osoba inicijala S.E. (2002.) otpuštena je na kućno liječenje

  • Hronika

  • 27. Maj 2023  27. Maj 2023

  • 1

Djevojka A.S. (1997), koja je sinoć u saobraćajnoj nesreći na Marijin Dvoru zadobila teške povrede, smještena je na Klinici za neurohirurgiju na KCUS-u, a ljekari joj se trenutno bore za život.

Ona je zadobila teške tjelesne povrede - unutrašnje krvarenje mozga, prijelom baze lobanje i vratne kičme.

Treća povrijeđena pješakinja, osoba inicijala S.E. (2002), otpuštena je na kućno liječenje.

Podsjećamo, u saobraćajnoj nesreći smrtno je stradala mlada sarajevska doktorica Azra Spahić, uposlenica JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

Nesreću je izazvao vozač Armin Berberović, koji je uhapšen. On je vozio pod utjecajem alkohola i bez vozačke dozvole, saopćeno je danas iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...