BEĆIROVIĆU JAVILI DA JE ERDOGAN POBIJEDIO: "Uvjeren sam da ćete ovu odgovornu dužnost i dalje obavljati..."

Nakon što su to učinili članovi Predsjedništva BiH Željko Komšić i Željka Cvijanović.

  • Vijesti

  • 29. Maj 2023  

  • 1

Član Predsjedništva BiH Denis Bećirović čestitao je jutros predsjedniku Republike Turske Recepu Tayyipu Erdoğanu pobjedu na predsjedničkim izborima.

„Poštovani gospodine Predsjedniče,

U ime građana Bosne i Hercegovine i svoje lično ime, dozvolite da Vam, u svojstvu člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine uputim srdačne čestitke na ostvarenoj pobjedi na predsjedničkim izborima i Vašem ponovnom izboru za predsjednika Republike Turske.

Uvjeren sam da ćete ovu odgovornu dužnost i dalje obavljati uspješno i predano, te da će se prijateljski i bliski odnosi između Bosne i Hercegovine i Republike Turske nastaviti razvijati na uzajamnu dobrobit i u interesu svih naših građana.

Koristim i ovu priliku da ponovim svoju duboku zahvalnost na prijateljskoj i kontinuiranoj podršci koju pružate Bosni i Hercegovini.

Uz iskrene želje za Vaše blagostanje i uspjeh, kao i napredak i prosperitet naroda Republike Turske, primite, gospodine Predsjedniče, izraze mog ličnog poštovanja", navodi se u Bećirovićevoj čestitki.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...