PRVA REAKCIJA NA SKANDALOZNO SKANDIRANJE NAVIJAČA SUTJESKE: "Ovo je dokaz da se društvo u Crnoj Gori vraća u devedesete, policija i Tužilaštvo moraju reagovati"

"Mislim da policija i Tužilastvo moraju reagovati na govor mržnje odakle god da dolazi", navela je Strujić-Harbić.

  • Regija

  • 29. Maj 2023  

  • 2

Predsjednica Kluba poslanika Bošnjačke stranke Kenana Strujić-Harbić poručila je da je večerašnje skandiranje grupe navijača Sutjeske "nož, žica, Podgorica" skandalozno te da policija i Tužilaštvo moraju hitno reagovati.

Kako je navela u izjavi za portal Antena M, ovo je dokaz da se društvo u Crnoj Gori vraća u devedesete, suprotno onome sto se želi plasirati u javnosti.

"Mislim da policija i Tužilastvo moraju reagovati na govor mržnje odakle god da dolazi jer na taj način pokazujemo kakvo društvo želimo i postavljamo model prihvatljivog ponašanja, jer ova mržnja ide veoma daleko", rekla je ona u izjavi za portal Antena M.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...