OSTAJE U MADRIDU: Florentino Perez časti novim ugovorom, Musa će u Realu od sada znatno više zarađivati

Prema pisanju španskih medija, Musa i Deck će potpisati novi, poboljšani ugovor s Kraljevskim klubim kojim će njihova primanja biti značajno veća.

  • Sport

  • 30. Maj 2023  

  • 0

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez dao je zeleno svjetlo za novi ugovor Džananu Musi i Gabrielu Decku kako bi ova dva košarkaša ostali dio kraljevske porodice i u narednom periodu.

Prema pisanju španskih medija, Musa i Deck će potpisati novi, poboljšani ugovor s Kraljevskim klubim kojim će njihova primanja biti značajno veća.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je ove sezone bio ponajbolji igrač Real Madrida. Prosječno je bilježio 14.7 poena, 2.7 skokova, a tome je dodao i dvije asistencije po susretu.

Sa Kraljevima je ove sezone već osvojio jedan trofej i to onaj namijenjen pobjedniku Eurolige kada su Madriđani u dramatičnom finalu savladali grčki Olympiakos.

Madridski klub na dobrom je putu da obrani titulu i u španskoj ACB ligi budući da u četvrtfinalu Playoffa vode sa 1:0 protiv Gran Canarije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...