IZDANJE BEZ PREMCA: Jordanska kraljica u elegantnoj haljini koja je idealna za ljetne dane (FOTO)

Kraljica Rania svojim besprijekornim stilskim odabirima redovno privlači pažnju, a sada je odabrala zelenu haljinu s volumioznim rukavima i otvorenim leđima te dodala efektan zlatni remen.

  • Žena

  • 30. Maj 2023  

  • 0

Jordanska kraljica Rania jedna od pripadnica kraljevskih porodica koja se ne boji boja i silueta koje su u trendu svake sezone. Ovog mjeseca raspored jordanske kraljice itekako je užurban, a ona baš za svako javno pojavljivanje uspijeva odabrati sjajan i tako upečatljiv stajling.

 Kraljica Rania 

Ovog puta povodom proslave Dana neovisnosti u Jordanu kraljica Rania pokazala je zašto je se smatra jednom od najbolje odjevenih pripadnica kraljevskih porodia.

Stigla je odjevena u spektakularnu zelenu kaftan haljinu koja ima sve da predispozicije postati jedan od najboljih izbora za ljetne večeri.

Kraljica je odabrala dizajn vrlo laskave nijanse. Riječ je o haljini brenda Taller Marmo, izrađenoj u laganom krepu, koja se ističe visokim ovratnikom, volumioznim i asimetričnim rukavima te otvorenim leđima. Izvorna verzija haljine uključuje remen od iste tkanine, koji ističe struk. No, Rania ga je zamijenila znatno efektnijim izborom, širokim zlatnim remenom s rozetom u sredini. Uz remen, kraljica je nosila zlatne Gianvito Rossi salonke i metalik clutch torbicu brenda Rafe New York koju je nosila u više prilika, navodi Tportal.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...