IMA LI JOSE MOURINHO RECEPT ZA SEVILLU: Benjamin Tahirović sa Romom večeras ima priliku osvojiti Evropsku ligu

Roma je imala prilično frustrirajuću sezonu, ali su izbacivanjem Manchester Uniteda i Juventusa stigli do finala Evropske lige.

  • Zabava

  • 31. Maj 2023  31. Maj 2023

  • 0

Večeras je na rasporedu finale Evropske lige između Rome i Seville i na Puskars Areni u Mađarskoj.

Sevilla je imala prilično frustrirajuću sezonu, ali su izbacivanjem Manchester Uniteda i Juventusa stigli do finala Evropske lige, takmičenja koji imaju priliku osvojiti čak sedmi put.

Sa druge strane, Jose Mourinho je sa Romom prošle sezone osvojio Konferencijsku ligu, pa je ovo Portugalcu nova prilika da osvoji sa Romom još jedan evropski trofej.

Tako će Benjamin Tahirović imati priliku sa Romom osvojiti Evropsku ligu. Kada ue pitanju nastup samog reprezentativca BiH, on će prema najavama medija biti na klupi.

Sevilla: Bounou; Navas, Badé, Gudelj, Alex Telles; Rakitic, Fernando; Ocampos, Oliver Torres, Gil; En Nesyri.

Roma: Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Celik, Cristante, Matic, Spinazzola; Pellegrini, El Shaarawy; Abraham.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...