DIRLJIVA ŽELJA TINEJDŽERKE NA SAMRTI: Slavnom pjevaču uputila poruku - "To će biti moj prvi i posljednji poljubac"

Ubrzo nakon što je ovo objavila na Facebooku, fanovi su učinili sve da Harry vidi poruku

  • Šareni svijet

  • 31. Maj 2023  

  • 0

Majka Eden Lewis (17) je prošle godine organizirala matursku zabavu za kćerku koja boluje od najtežeg oblika raka kostiju. Ljekari ovoj tinejdžerki prognoziraju još nekoliko mjeseci života i njena majka daje sve od sebe da vrijeme koje joj je ostalo provede na najljepši mogući način.

Eden je, koliko je to bilo u njenoj moći, išla u školu i bila sa svojim prijateljicama, ali budući da je bila slaba i nije se mogla kretati, njena majka je organizirala maturalnu zabavu za kćerku i zamolila njezine prijatelje iz škole da joj pomognu.

A Eden je nedavno objavila jednu svoju želju. Nedavno je na Facebooku objavila da će biti na koncertu britanske zvijezde Harryja Stylesa u Cardiffu 21. juna, te ga zamolila da joj ispuni želju - i poljubi je.

Harry Styles je trenutno na turneji s posljednjim albumom "Harry‘s House".

- Prvi i posljednji poljubac. Imam 17 godina i rak u terminalnoj fazi. Ovo bi bio moj prvi poljubac i možda posljednji zagrljaj. Tvoja velika obožavateljica koja umire - napisala je Eden.

Ubrzo nakon što je ovo objavila na Facebooku, fanovi su učinili sve da Harry vidi poruku, ali još uvijek joj nije odgovorio.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...