VOZAČI ĆE OVO PAMTITI ČITAV ŽIVOT: Pogledajte momenat pada ruskog projektila na autocestu prepunu automobila (VIDEO)

Društvenim mrežama širi se videosnimak na kojoj se vidi projektil kako pada nasred autoceste, za dlaku izbjegavajući dva automobila.

  • Šareni svijet

  • 01. Jun. 2023  

  • 0

U ponedjeljak je stanovnike Kijeva pogodio još jedan žestok ruski napad.

Ruske balističke rakete ciljale su ukrajinsku prijestolnicu, nekoliko sati nakon uobičajenog noćnog napada na grad dronovima i krstarećim projektilima.

Ruske snage ispalile su taj dan 11 balističkih i krstarećih projektila na Kijev, otkrio je načelnik ukrajinskog stožera Valerij Zalužni, koji je tada poručio da su svi projektili oboreni.  

Društvenim mrežama širi se videosnimak na kojoj se vidi projektil kako pada nasred autoceste, za dlaku izbjegavajući dva automobila.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...