RAZGOVORI SA BROJNIM REGIONALNIM LIDERIMA: Predsjedavajuća Cvijanović učestvuje na Drugom samitu Evropske političke zajednice (FOTO)

" Ali, i da ih upoznam sa trenutnim prilikama u Republici Srpskoj i BiH", napisala je ona na Instragamu.

  • Vijesti

  • 01. Jun. 2023  01. Jun. 2023

  • 0

Predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović boravi danas u Kišnjevu gdje je istakla je da je njeno učešće na Drugom samitu Evropske političke zajednice dobra prilika da sa evropskim i regionalnim liderima razmijeni mišljenja o aktuelnoj situaciji i izazovima u Evropi i na Zapadnom Balkanu. 

" Ali, i da ih upoznam sa trenutnim prilikama u Republici Srpskoj i BiH", napisala je ona na Instragamu.

Podsjetila je da na Samitu učestvuje na poziv predsjednice Moldavije Maje Sandu. 

Uoči Samita Cvijanovićeva je razgovarala sa predsjednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom.

"Prijateljski susret u Kišinjevu i, kao i uvijek, prijatan i sadržajan razgovor sa predsjednikom Vlade Mađarske", navela je Cvijanovićeva na Instagramu.

Cvianovićeva je prethodno razgovarala i sa predsjednicima Srbije Aleksandrom Vučićem i Grčke Katerinom Sakellaropoulou, kao i predsjednicima vlada Sjeverne Makedonije Dimitrom Kovačevskim i Albanije Edijem Ramom.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...