VLADA SRBIJE SAOPŠTILA: U "Vladislavu Ribnikaru" nije bilo vršnjačkog nasilja prema Kosti K.

Iz Vlade su zahvalili roditeljima, nastavnicima i svim zaposlenima u obrazovnom sistemu na razumijevanju i podršci.

  • Regija

  • 01. Jun. 2023  01. Jun. 2023

  • 0

Nakon obavljenog vanrednog inspekcijskog nadzora u Oglednoj osnovnoj školi Vladislav Ribnikar, potvrđena su saznanja Centra za socijalni rad, Ministarstva prosvete i Ministarstva za brigu o porodici, da u ovoj školi nije bilo vršnjačkog nasilja u odnosu na maljoletnog K.K, saopšteno je iz vlade.

„Upravo zato molimo sve medije da se prema ovoj informaciji odnose sa dužnom pažnjom i da ne objavljuju neprovjerene i nepotvrđene informacije, jer se time nastavlja proces traumatizacije djece i roditelja“, poručila je vlada Srbije.

Iz Vlade su zahvalili roditeljima, nastavnicima i svim zaposlenima u obrazovnom sistemu na razumijevanju i podršci.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...