SLAVNI GLUMAC U ČUDU: Al Pacino od 54 godine mlađe partnerice tražio medicinski dokaz da je otac djeteta, sumnjao je na…

Tražio je DNK analizu nakon što je saznao da je njegova djevojka trudna.

  • Estrada

  • 02. Jun. 2023  

  • 0

Holivudski glumac Al Pacino iznenadio je svjetsku javnost viješću da je njegova 29-godišnja djevojka Noor Alfallah trudna. Međutim, iako je par već neko vrijeme u vezi, Pacina je vijest o trudnoći šokirala te je nakon saznanja tražio DNK analizu.

Strani mediji raspisali su se kako je Al posumnjao u to da je dijete njegovo jer je mislio da je iz medicinskih razloga neplodan.

Noor je stoga zatražio da mu na ovaj način potvrdi da je dijete njegovo, a za mjesec dana mlada producentica trebala bi i roditi.

Pacina je sve zabrinulo jer je Noor prije samo nekoliko mjeseci završila vezu s Mickom Jaggerom. S njim je u vezu krenula još 2019. godine pa su onda prekinuli, a u međuvremenu se navodno zabavljala s Clintom Eastwoodom nakon kojeg se ponovno vratila Micku, a onda upoznala i Pacina.

Pacinu će ovo biti četvrto dijete, a glumac će bebu kojoj još nisu otkrili spol dobiti s 83 godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...