DOZA EKLEKTIČNOSTI: Severina u mini haljini koja je maskirne čizme s iglenom potpeticom bacila u drugi plan (FOTO)

Severina uživa u eksperimentima s različitim modnim stilovima i odjevnim kombinacijama. Svoje modne igre često dijeli sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

  • Žena

  • 03. Jun. 2023  

  • 0

Severina je na svojem Instagramu objavila i fotografije s nedavnog nastupa u Skopju, a na kojima je zablistala u zanimljivom street style izdanju.


Iako je odabrala jednostavno izdanje sastavljeno od mini haljine, čizama i sakoa – komade koje većina dama ima u svojim ormarima, odlučila se za upečatljive boje i uzorke koje su kombinaciji dodale dozu eklektičnosti.

U prvom planu bila je mala crvena haljina s kratkim rukavima te napravljena od rastezljivog pamučnog materijala koja je na suptilan način istaknula njezine ženstvene adute.


Riječ je o urbanom i vrlo nosivom modelu s logotipom talijanskog brenda Diesel koji joj je dopirao do pola bedara.

Preko crvene haljina prebacila je hit komad koji se ponovo vraća u modu, odnosno plavi sako napravljen od trapera.

Cijelo izdanje je, pak, zaokružila s čizmama visokih sara. Točnije, odabrala je čizme do iznad koljena s maskirnim uzorkom i vrtoglavom iglenom potpeticom brenda Diesel, navodi Zadovoljna.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...