NEOPREZNO RUKOVANJE ORUŽJEM: Čisteći pištolj 23-godišnjak sebi nanio teške tjelesne povrede

Uviđaj na mjestu događaja obavili su službenici Policijske uprave Livno, privremeno je izuzet pištolj marke 'CZ' call 9 mm.

  • Hronika

  • 03. Jun. 2023  

  • 0

Službenici Policijske stanice (PS) Livno primili su u četvrtak u 16:25 sati dojavu da je na odjel hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Livno dovezena osoba sa prostrijelnom ranom u predjelu noge.

Službenici PS Livno u Dom zdravlja Livno došli su do saznanja da se radi o osobi I.Š. (2000.) iz Livna, koji je ispred porodične kuće u mjestu Podhum (Livno), čistio pištolj, te je u jednom trenutku pištolj opalio i I.Š. je na taj način sam sebi nanio prostrijelnu ranu u predjelu noge.

Uviđaj na mjestu događaja obavili su službenici Policijske uprave Livno, privremeno je izuzet pištolj marke 'CZ' call 9 mm. Kod I.Š. su konstatirane teže tjelesne povrede te je upućen na odjel hirurgije Kantonalne bolnice na daljnje liječenje, saopćeno je iz MUP-a Livanjskog kantona.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...