BEĆIROVIĆ NA VEČERI KOD ERDOGANA: "Predsjednik Turske uvijek podržava BiH i sve njene građane"

Bećirović se zahvalio predsjedniku Republike Turske na srdačnom dočeku, ukazanom gostoprimstvu i prijateljskom razgovoru.

  • Politika

  • 03. Jun. 2023  

  • 2

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović danas je u Ankari prisustvuvao svečanoj večeri kod novog-starog predsjednika Turske Recepa Tayyipa Erdogana.

Bećirović se zahvalio predsjedniku Republike Turske na srdačnom dočeku, ukazanom gostoprimstvu i prijateljskom razgovoru.

"Posebno mu se zahvaljujem na kontinuiranoj podršci Bosni i Hercegovini i svim njenim građanima", poručio je.

Svečanoj večeri u Cankaya palati prisustvovalo je više od 80 predsjednika, premijera i drugih visokih zvaničnika država, kao i čelnika brojnih važnih međunarodnih organizacija.

Podsjećamo, predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan danas je položio zakletvu te zvanično započeo novi mandat.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...