"PA TI, VOJINE, IMAŠ RAZLOGA ZA...": Ministar Mijatović reagovao na pristustvo bh. zvaničnika na inauguraciji Erdogana, replicirao mu Mahir Mešalić...

Vojin Mijatović, federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta i potpredsjednik SDP-a oglasio se danas, nakon inauguracije novog/starog predsjednika Turske, na društvenim mrežama.  

  • Mini market

  • 04. Jun. 2023  

  • 3

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan položio je jučer zakletvu i preuzeo novi mandat šefa države. Svečanoj inauguraciji, koju je direktno prenosila televizija, prisustvovao je 21 predsjednik države.

Također, prisustvovali su i članovi Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, Željko Komšić i Denis Bećirović, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik te lider SDA Bakir Izetbegović.

 

Vojin Mijatović, federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta i potpredsjednik SDP-a oglasio se danas, nakon inauguracije novog/starog predsjednika Turske, na društvenim mrežama.  

"Dragi naši "državnici", oba entiteta, vidim vaše ushićenje što ste kod brata Erdogana. Jeste ga pitali, jel opet selam nama, a investicije u Srbiji, ili ćemo ovaj mandat uz selam dobiti investiciju barem u kiosk za doner", poručio je Mijatović. 

Na ovu objavu ministra Mijatovića sarkastično je reagovao federalni parlamentarac Mahir Mešalić

"Pa ti Vojine imaš razlog za trostruku radost. Vjerovatno si državljanin Srbije ali si i ministar u Vladi FBiH, tako da ti možeš dobiti i investicije i selam i doner", napisao je Mešalić.

  

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...