U AKCIJSKOM PERIODU DO 31. JULA: Besplatan CineStar Premiere za sve korisnike Moja TV; Uz nove kanale, tu je i...

(...) videoteka CineStar Premiere Plus, koja je dostupna u glavnom meniju usluge Moja TV.

  • Društvo

  • 05. Jun. 2023  05. Jun. 2023

  • 0

Kompanija BH Telecom je za sve svoje Moja TV korisnike u akcijskom periodu do 31. jula omogućila BESPLATNO gledanje CineStar TV Premiere 1 i 2 kanala!

Riječ je o CineStar TV Channels grupaciji koju čine originalni kanali koji sadrže najbogatiji i najprestižniji izbor filmova i serija - od biografskih drama, akcija, trilera do animiranih i SF filmova i blockbustera.

CineStar Premiere nudi više od 200 super naslova! Neki od njih koji se trenutno prikazuju na Moja TV su: Plaćenik, Pas, Operacija Mincemeat, Mjesečev pad, Tri hiljade godina čežnje, Fabrika snova, Jahač zmaja i još mnogo toga!

Uz nove kanale, tu je i videoteka CineStar Premiere Plus, koja je dostupna u glavnom meniju usluge Moja TV.

Za korisnike Moja TV M ili L paketa, nakon akcijskog promo perioda, CineStar Premiere i dalje će biti dostupan za gledanje potpuno besplatno.

Moja TV! Uvijek bolja i drugačija. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...