KO BI TO ODBIO: Karim Benzema potpisao za Al Ittihad, zarađivat će 200 miliona eura godišnje, a u tu cifru su uključene...

Karim Benzema (35) napustio je Real Madrid nakon 14 godina i u nedjelju navečer potpisao ugovor sa saudijskim prvakom Al Ittihadom.

  • Zabava

  • 05. Jun. 2023  05. Jun. 2023

  • 0

Fabrizio Romano otkriva da je Francuz potpisao do juna 2025. godine te da ima opciju produženja za godinu dana. Uz to, Benzemina će plaća biti oko 200 miliona eura po sezoni, a u tu cifru su uključene i brojne komercijalne pogodnosti.

Benzema će u utorak odraditi završnu presicu u Madridu, a nakon toga će otputovati u Saudijsku Arabiju.

Benzema je aktuelni osvajač Zlatne lopte i drugi najbolji strijelac u historiji Real Madrida s 353 postignuta pogotka. To je napravio u 647 utakmica, po čemu je peti na vječnoj tabeli nogometaša Reala s najviše nastupa za klub.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...