TAMO NEĆEŠ MOĆI: Navijači Partizana stopirali dolazak Ognjena Vranješa; Šta misle o njegovom angažmanu pokazali su...

(...) transparentom na posljednjoj utakmici srbijanskog šampionata.

  • Šareni svijet

  • 05. Jun. 2023  05. Jun. 2023

  • 0

Od dolaska banjalučkog fudbalera Ognjna Vranješa u beogradski Partizan po svemu sudeći nema ništa.

Kako prenose srbijanski mediji iako je Partizan nakon poprilično loše sezone u potrazi za kvalitetnim igračima na svim pozicijama, na nekadašnjeg defanzivca Borca, Crvene zvezde, Anderlechta te između ostalog brojnih ruskih, turskih i grčkih klubova ne mogu da računaju.

Kako navodi "Telegraf" glavni razlog su tenzije koja se stvorile poslije poruka navijača "crno-bijelih" i izjava bivših igrača Partizana.

Navono je Vranješ trebalo da potpiše ugovor sa Partizanom prošlog ponedjeljka jer je u načelu sve bilo dogovoreno ali situaciju su preokrenule poruke najvatrenijih navijača beogradskog kluba u kojima su jasno poručili da ne žele Vranješa u klubu, što je kako se navodi odmah stopiralo sve. Partizan je proteklu sezonu završio tek na četvrtom mjestu ostavši i bez šanse da igra kvalifikacije kako za Ligu šampiona tako i za ligu Evrope.

To je razljutilo navijače, a šta misle o dolasku Vranješa pokazali su transparentom na posljednjoj utakmici šampionata u kojem su naveli da oni koji mrze Partizan nisu dobrodošli da bi to Vranješ demantovao. Ipak, ušao je u ružan verbalni sukob sa bivšim igračem Bojanom Ostojićem.

Na kraju su u Partizanu shvatili da nije vrijeme za dovođenje Vranješa koji iza sebe ima zavidnu fudbalsku karijeru ali i dosta skandala. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...