SRBIJA BRUJI O KVIZU "POTJERA": Oženjeni takmičar otvoreno zavodio lovkinju pred kamerama (VIDEO)

"Ta mala grmi" - ocijenio je Dušan

  • Zabava

  • 06. Jun. 2023  

  • 0

U posljednjoj epizodi popularnog kviza "Potjera" dogodilo se nešto što se naveliko prepričava na društvenim mrežama u Srbiji.

Naime, novi natjecatelj Dušan napravio je neobičan potez za ovaj kviz. Redovno je "branio" svoju količinu novca, ali tokom kviza nije krio simpatije prema lovkinji Milici Jokanović. Ni prije početka obračuna s njom nije krio da želi odmjeriti znanje s Milicom, a već pri prvom susretu pokazao je naklonost. Cijelu igru ​​joj je dijelio komplimente i nazivao je "princezom", a sudeći po Miličinom licu - nije joj bilo ugodno.

- Ako mogu birati, ona je definitivno princeza znanja, volim se družiti s lijepim ženama - rekao je, a onda se pojavila Milica:

- Dobra večer, kneginje Milice... Što bi sad mladi rekli - ta mala grmi! Grmljavina mi je začepila uši, ta mala grmljavina - rekao je.

Cijelu igru ​​joj je dijelio komplimente i nazivao je "princezom", a sudeći po Miličinom licu - nije joj bilo ugodno.

Naravno, ni tviteraši nisu ostali imuni na potez natjecatelja Dušana, pa su Dušan i Milica preplavili društvene mreže.

Dodajmo i to da je Dušan oženjen.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...