"SAMO ONAJ KO JE TRENIRAO I IGRAO S TOBOM...": Pogledajte kako se Rade Krunić oprostio od Zlatana Ibrahimovića

“Samo ko te lično poznaje može da zna kakva si osoba i prijatelj".

  • Zabava

  • 06. Jun. 2023  06. Jun. 2023

  • 0

Šveđanin Zlatan Ibrahimović u nedjelju je navečer rekao zbogom nogometu, a od njega se oprostio i bosanskohercegovački reprezentativac i dojučerašnji saigrač, Rade Krunić.

“Samo ko te lično poznaje može da zna kakva si osoba i prijatelj. Samo ko je trenirao i igrao sa tobom može da zna da si jedan od najboljih ikada.

Čast mi je što sam imao priliku uvjeriti se u sve to. GODbye”, napisao je Krunić na svom Instagram profilu.

Podsjetimo, u pobjedi Milana u posljednjem kolu Serie A Krunić je doživio povredu koljena, a iako još nije poznat stepen povrede, sigurno da je ovo već glavobolja za selektora bh. reprezentacije Faruka Hadžibegića, jer je Krunić jedan od ključnih reprezentativaca.

Odigrao je sjajnu sezonu i nalazio se u vrhunskoj formi. Njegov izostanak svakako bi bio veliki problem za Zmajeve.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...