AKCIJA PU DOBOJ: Ukrao automobil u Istočnom Sarajevu, pa uhvaćen pijan za volanom u Derventi

"Postupajući po depeši Policijske stanice Istočno Sarajevo utvrđeno je da je navedeno lice upravljalo vozilom koje je otuđeno u toku noći 5/6. juna."

  • Hronika

  • 07. Jun. 2023  07. Jun. 2023

  • 0

Policija iz Dervente uhapsila je juče D.M. iz Istočnog Sarajeva jer se sumnjiči da je ukrao automobil u ovom gradu, pa je uhvaćen pijan za volanom u Derventi.

Iz Policijske uprave Doboj su saopštili da su policijski službenici iz Dervente juče oko 23,20 sati lišili slobode lice D.M. iz Istočnog Sarajeva, zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo krađa, prenose Nezavisne novine.

"Policijski službenici Policijske stanice Derventa su juče oko 12,05 časova izvršili kontrolu putničkog automobila marke ford kojim je upravljalo lice inicijala D.M. sa područja grada Istočno Sarajevo. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 3,13 g/kg, nakon čega je isto lišeno slobode zbog počinjenog prekršaja.

"Postupajući po depeši Policijske stanice Istočno Sarajevo utvrđeno je da je navedeno lice upravljalo vozilom koje je otuđeno u toku noći 5/6. juna na području grada Istočno Sarajevo. Nakon što su prestali razlozi za zadržavanje lica po prekršaju, isto je lišeno slobode u skladu sa odredbama Zakona o krivičnom postupku RS-a zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo krađa. Navedeno lice će biti predato na dalje postupanje policijskim službenicima PS Istočno Sarajevo", naveli su iz PU Doboj.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...