"ZMAJEVI" STIGLI U ZENICU: Odradili prvi trening pred meč sa Portugalom (FOTO, VIDEO)

Kao što je poznato, kapiten Edin Džeko će u subotu sa Interom nastupiti u finalu UEFA Lige prvaka, te će se on naknadno priključiti pripremama.

  • Sport

  • 07. Jun. 2023  

  • 0

Reprezentativci Bosne i Hercegovine koji su se okupili danas odradili su u Trening centru Fudbalskog saveza BiH u Zenici prvi trening i počeli pripreme za mečeve 3. i 4. kola kvalifikacija za EURO 2024.

Svih 19 igrača koji su došli danas u Zenicu odradili su bili na raspolaganju selektoru Faruku Hadžibegiću i njegovim saradnicima.

Prvi trening "zmajeva" na junskom okupljanju. Osmijesi na licima naših igrača i stručnog štaba ulivaju nam optimizam pred susrete protiv Portugala i Luksemburga.

Posted by Nogometni savez Bosne i Hercegovine on Wednesday, 7 June 2023

Ibrahim Šehić i Amir Hadžiahmetović večeras nastupaju za svoje klubove u šampionatu Turske, a Said Hamulić će se Zmajevima priključiti sutra.

Kao što je poznato, kapiten Edin Džeko će u subotu sa Interom nastupiti u finalu UEFA Lige prvaka, te će se on naknadno priključiti pripremama.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...