DRAMA U CRNOJ GORI: Brojne dojave o postavljenim bombama u školama i skupštini

Uprava policije Crne Gore izvijestila je da su primili informacije o postavljenim eksplozivnim napravama u školama u više gradova te da je zgrada skupštine evakuirana, izvještava RTS.

  • Regija

  • 08. Jun. 2023  

  • 0

U više škola u Crnoj Gori, kao i u crnogorsku skupštinu, stigle su dojave o bombama te su zbog toga provedene evakuacije.

Uprava policije Crne Gore izvijestila je da su primili informacije o postavljenim eksplozivnim napravama u školama u više gradova te da je zgrada skupštine evakuirana, izvještava RTS.

Roditelji djece koja pohađaju osnovnu školu Sutjeska u Podgorici pozvani su da dođu po svoju djecu, dok su učenici iz nekoliko škola u Nikšiću poslani kućama nakon što je nastava prekinuta.

Dojava o postavljenom eksplozivu primljena je i u osnovnoj školi Risto Ratković u Bijelom Polju, prenosi RTCG. Lani su na mail adrese u 93 škole u Crnoj Gori stigle lažne dojave o bombama.

Dojava o bombi na faksu u Srbiji stigla jučer, uprava fakulteta je pročitala danas

Jučer poslijepodne stigla je dojava o postavljenim bombama na adresu Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu. Uprava Fakulteta je prijeteći mail pročitala tek danas, piše Nova.rs.

Na adrese više beogradskih fakulteta jučer oko 13:30 stigle su dojave o postavljenim bombama.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...