VOJIN MIJATOVIĆ O ZAJEDNIČKOJ SJEDNICI: "Sretan sam što u našu Banja Luku dolazim sa Nerminom Nikšićem"

"Danas se vraćam u Vladu Republike Srpske prvi put nakon 2013. godine", naveo je.

  • Mini market

  • 08. Jun. 2023  08. Jun. 2023

  • 9

U Banjoj Luci se danas održava zajednička sjednica entitetskih vlada. Među onima koji će prisustvovati toj sjednici kao ministar je i Vojin Mijatović, federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta

Povodom ove sjednice oglasio se na društvenim mrežama.

"Banja Luka, zajednička sednica dve vlade. 

Deco budite pametniji od nas. Mi možemo i moramo zajedno, nemojte da vas lažu da ne može

Ovu zemlju je davno trebalo ujediniti, ovom narodu je davno trebalo objasniti da smo braća i sestre i da nemamo nikog bližeg, nego jedni druge.

Danas se vraćam u Vladu Republike Srpske prvi put nakon 2013. godine. Svi građani, ali i oni koji lupetaju gluposti o meni, a ne znaju ništa, moraju znati da kada je pala ta Vlada 2013.godine, ja, moja porodica i moji prijatelji i saborci smo prošli progon, vređanje, izolaciju i mnogo toga ružnog.  

To sam davno ostavio iza sebe, ali nisam zaboravio, jer smatram da svaki čovek nosi teret koji može poneti na svojim leđima.

Danas sam sretan jer ćemo novim klincima koji tek dolaze pokazati da su i Banja Luka i Sarajevo i Mostar njihovi, da je ovo njihova zemlja i da budu mnogo pametniji od nas i razvijaju i čuvaju svoju zemlju.

Danas sam sretan što u našu Banja Luku dolazim sa Nerminom Nikšićem, jer pored toga što je premijer i predsednik SDP BiH on je moj brat, koji uprkos svemu pokušava da ovo naše društvo napravi barem malo boljim.

Oni koji svaki dan laprdaju kako sam ja “dodikov” čovek, a Nermin izdajnik, kratka poruka, vi nastavite lajati i lagati, a mi ćemo nastaviti praviti mostove koje vi rušite svaki dan već skoro tri decenije.

Ovo je naša zemlja, nemamo rezervnu, mi smo jedni drugima najpreči, živela Bosna i Hercegovina zemlja dobrih ljudi!!!", objavio je Mijatović.

BANJA LUKA, ZAJEDNIČKA SJEDNICA DVE VLADE, DECO BUDITE PAMETNIJI OD NAS. MI MOŽEMO I MORAMO ZAJEDNO, NEMOJTE DA VAS...

Objavljuje Vojin MijatovicČetvrtak, 8. lipnja 2023.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...