LJUBAV JE U ZRAKU: Čini se da je glumac krenuo dalje, Sean Penn ljubi 19 godina mlađu ukrajinsku glumicu (FOTO)

Nakon bračnog kraha prije dvije godine, čini se da je slavni glumac napokon krenuo dalje.

  • Show

  • 10. Jun. 2023  

  • 0

Američki glumac Sean Penn više nije solo, sudeći po zagrljaju kojim je obgrlio ukrajinsku glumicu, Olgu Korotkovu.

Prošetali su se ulicama Rima, a kako je dvostruki dobitnik Oscara navukao kačket i pogled skrio iza Ray-Ban naočala, rijetki su ga prepoznali otprve.

Poslije razvoda od supruge Leile George, kćeri holivudskog glumca Vincenta D‘Onofrija, bio je dvije godine samac. Vjerovalo se da tuguje za bivšom jer je javno priznao da je zaribao njihov brak te da ima tešku narav, ali Leila mu se nije htjela vratiti. Sreću s dvostrukim dobitnikom Oscara i velikim prijateljem Ukrajine, stoga se odvažila iskušati 43-godišnja glumica Olga Korotkova, zvijezda filma "Blast", piše Page Six.

image  

Tokom šetnje par je obavio i mali shopping u Bulgariju i u Tiffany&Co, a uživajući u odmoru u Rimu, nisu nimalo marili za fotografe pa su tako uhvaćeni i kako se strastveno ljube.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...