OVO JE DJEČAK KOJI JE PREMINUO DANAS: Od Imrana oprostila se škola, sportski kolektiv i savez

Kako saznaje portal Crna-Hronika tragično je preminuo dječak Imran P. a teško su povrijeđene njegove prijateljice Emela i Sajra O.

  • Hronika

  • 10. Jun. 2023  

  • 0

Jedna osoba poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se desila jutros na magistralnom putu M-16.4 Novi Travnik-Bugojno. Nesreća se dogodila oko 05:55 sati na magistralnom putu u blizini vatrogasnog doma Novi Travnik u kojoj su učestvovala dva putnička vozila, Audi i Peugeot.

Prema informacijama glasnogovornika Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona u nesreći koja se jutros prije šest sati dogodila kod Vatrogasnog doma u Novom Travniku učestvovala su dva putnička motorna vozila Peugeot i Audi.

Na mjestu događaja poginuo je suvozač iz Peugeota, dok je povrede zadobilo pet osoba. Dvije ženske osobe iz Peugeota i vozač, te dvije osobe iz Audija, piše portal Crna-hronika.info.

Kako saznaje portal Crna-Hronika tragično je preminuo dječak Imran P. a teško su povrijeđene njegove prijateljice Emela i Sajra O.

Od mladića oprostila se i njegova škola OŠ “Enver Čolaković” u Janjićima.

Jutros je našu školu duboko pogodila teška vijest koja je potresla sve naše učenike i kolektiv. U teškoj saobraćajnoj nesreći život je izgubio naš dragi Imran Pašalić, učenik VIa razreda.

Dragi Imrane, molimo Gospodara da ti podari lijepi Džennet, a tvojoj porodici i svima nama sabura u ovim teškim trenucima.

Zauvijek ćemo se sjećati tvog vedrog lika, osmijeha i dječije zaigranosti. Ponosili smo se tvojim uspjesima. Po dobrom ćemo te pamtiti i sa ljubavlju spominjati. Nedostajat ćeš nam svima.

Nažalost, u tragičnoj nesreći povrijeđene su i naše učenice Emela i Sajra Oparić za koje se molimo i kojima želimo brz oporavak.

U ponedjeljak, 12.6.2023. godine, je Dan žalosti u našoj školi, a u holu škole će biti postavljena knjiga žalosti za našeg Imrana Pašalića.

Termin dženaze učeniku Imranu Pašaliću bit će naknadno objavljen.

Od Imrana oprostio se i njegov sportski kolektiv, a samo prije 20 dana, Imran je osvojio svoju posljednju medalju.

Tužne vijesti za naš klub. Na žalost danas prilikom odlaska na prvenstvo desila se saobraćajnoj nezgoda u kojoj je smrtno stradao naš član Imran Pašalić.

Također jedan od trenera i još dva člana su povrijeđeni. Sve aktivnosti kluba i saveza će biti odgođeni do daljnjeg.

Molimo Allaha dz.s. da našem Imranu podari Dzennet , a porodici sabur,te ostalim povrijeđenima brz oporavak. Zahvaljujemo se svim prijateljima,članovima saveza i roditeljima na pomoći ,dovama i molitvama.

Od Imarana oprostio se i Samir Šarić predsjednik Taekwondo Saveza Bosne i Hercegovine.

Oprosti nam Imrane.. 

Oprosti nam što nismo dovoljno uradili kao društvo da spriječimo idiote da ti oduzmu život
Oprosti nam što si zbog nesvjesnih alkoholičara završio svoj put..

Oprosti nam što još uvijek vlast nije utuvila mamlazima da ne voze pod dejstvom alkohola.
Još jedan život završen zbog mediokriteta koji je sigurno čitao kako je drugi mediokritet isto tako ubio Doktoricu Azru i uništio mnoge porodice i nije ga potaklo da se zapita da li da to radi opet. Dok se on vraćao iz kafančure onako lažno sretan ubio je dijete koje je sretno živjelo svoje snove.

Osmjehu lijepi da ti Allah Dz.S podari lijepi Dzennet a porodici sabur.
Za ostalu ekipu dovimo.. Izdržite..

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...