NEŠTO KAO TEČNA GRČKA SALATA: Recept za hladnu čorbu od jogurta, može i uz burek

Vrijeme pripreme više od 180 min

  • Gastro

  • 10. Apr. 2017  10. Apr. 2017

  • 0

Priprema:

  1. Ogulite i narendajte krastavac.
  2. Pomiješajte pavlaku, jogurt i sirće, i lagano mutite dok ne postane kremasto.
  3. Umiješajte krastavac, metvicu, bijeli luk i začine. Pokrijte i stavite da se hladi 3 sata.
  4. Prije posluživanja promiješajte i po potrebi začinite. Ukrasite kriškama krastavca, grančicom metvice i zdrobljenim zrnima bibera.

Prijatno! I ne zaboravite burek...

(SB/Gastro.me)

loading...

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...