LJETNA POSLASTICA, A NIJE SKUPA: Punjena mediteranska piletina neka već sutra bude na vašem stolu

Pileća prsa punjena sirom i kombinacijom mediteranskih začina nikoga neće ostaviti ravnodušnim

  • Gastro

  • 04. Avg. 2018  04. Avg. 2018

  • 0

SASTOJCI:

4 pileća prsa

100 gr krem sira

1/3 šolje feta sira

1 kašičica bijelog luka u prahu

2 kašičice kopra

2 kašike otopljenog putera

so, biber

PRIPREMA:

Razrežite piletinu i tanko istucajte.

U velikoj posudi umutite krem sir dok ne postane gladak.

Dodajte feta sir, začine i promiješajte.

Punite piletinu i zamotajte pažljivo da punjenje ne iscuri.

Namažite puterom i pecite u rerni zagrijanoj na 180 stepeni 20 minuta.

(SB/Domacica.com)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...