DODIKOVA FABRIKA LAŽI I ZLA: "Prijatelj Staše Košarca nova uzdanica RTRS-a, CIK ga je skinuo s liste jer je djevojke napao SJEKIROM"!

Novu kolumnu Nebojše Vukanovića prenosimo u cijelosti

  • Mini market

  • 06. Sep. 2018  06. Sep. 2018

Piše: NEBOJŠA VUKANOVIĆ

Da je RTRS pretvoren u partijsku televiziju i Odbor SNSD-a govori podatak da su jutros u ITC Istočno Sarajevo bez konkursa primljena 3 nova radnika, aktivista SNSD-a, među njima i Dalibor Trapara, prijatelj i blizak saradnik Staše Košarca. Dalibor Dadan Trapara poznat je po tome što je kao kandidat za poslanika uoči izbora 2014. godine napao djevojke na štandu SDS-a u Istočnom Sarajevu, te štand i predizborni materijal polomio sjekirom.

alt

Traparu je CIK zbog nasilja skinuo sa Liste uoči izbora 2014. i zbog bezobzirnog napada sjekirom na djevojke vođen je postupak pred Osnovnim sudom u Istočnom Sarajevu. Postavlja se pitanje kako osuđivani nasilnici i aktivni političari vladajućeg režima mogu bez konkursa početi da rade na RTRS-u? Osim novog tonca Trapare, u ITC Istočnom Sarajevu od jutros su počeli da rade i novi vozač i snimatelj, takođe aktivisti vladajućih stranaka.

alt

Šef ITC RTRS-a u Istočnom Sarajevu Aleksandar Crkvenjaš u svojoj kancelariji na zidu drži sliku Milorada Dodika, i svaki komentar je suvišan. Poznato je da mu Košarac šanje poruke u kojima za sitan novac naručuje priloge protiv političkih protivnika, uplaćuje novce preko Olimpijskog centra Jahorina na račun portala „Princip“ kako bi kupovao „lajkove“ u Indiji, plasirao naručene tekstove i napadao opoziciju. Zbog toga ništa ne treba da nas čudi, a zapošljavanje istaknutih aktivista vladajuće stranke bez konkursa samo pokazuje stanje u kome se nalazi Dodikova Fabrika laži, mržnje i zla.

trenutak ...