DODIK SE PRAVI LUD: "Stanivuković nema nikakvih povreda, nemam zbog čega da se izvinjavam, to su sve smislili..."

– Zamislite da donesu kamenje za javni skup. Oni su ti koji su instruisali ovu djecu. Neme nikakvih povreda, povrede se dokazuju u domu zdravlja. Nema nikakvih tjelesnih povreda, ali očigledno da ima neku drugu povredu.

  • Vijesti

  • 09. Sep. 2018  10. Sep. 2018

Predsjednik SNSD i kandidat za srpskog člana Predsedništva BiH Milorad Dodik demantovao je da je udario i da je imao bilo kakav fizički kontakt sa Draškom Stanivukovićem. Dodik tvrdi da je sve to bio scenario koga su smislili u PDP i SDS.

– Niko nikog nije udario. Neki su poslali djecu da ponesu kamenje i ometaju skup. Za vrijeme mog obraćanja čuo sam neku viku. Kada sam se vratio na mjesto zatekao sam galamu. Žalosna je politika Mladena Ivanića i Igora Crnatka koji je službenim vozilom ovdje dovezao tog momka Stanivukovića. Mislio sam da oni nešto rade, a oni u Banjaluci čekaju da im se vrate djeca koje su poslali s torbom kamenja. On je imao kamenje, došao je na mjesto gdje se nalaze štićene osobe. Ovo je spekulacija, izmišljeni scenario koji žele da pošalju u javnost – rekao je Dodik.

On je poručio da će RS ostati mirna i pozvao sve na fer i poštenu kampanju u kojoj se ne ometaju drugi.

alt

– Ovdje smo došli da položimo kament temeljac, da bismo nakon toga održali stranački skup. Naravno da na javnim skupovima mogu da budu i drugi, ali ne mogu da ometaju. Ako neko u ime SNSD bude ometao, biće izbačen iz partije – poručko je Dodik na vanrednoj konferenciji za medije.

Dodik je naglasio da nema za šta da se izvinjava, jer ništa nije ni učinio.

– Zamislite da donesu kamenje za javni skup. Oni su ti koji su instruisali ovu djecu. Neme nikakvih povreda, povrede se dokazuju u domu zdravlja. Nema nikakvih tjelesnih povreda, ali očigledno da ima neku drugu povredu. Neka o tome govore drugi ljudi. Ovo je smutljavina Ivanića, njegove partije i SDS koji nemaju drugog načina nego da ovako vode kampanju. SNSD ostaje partija naroda, posvećena institucijama, vjerujemo policiji, vladi, NSRS. Živjela Republika Srpska – uzviknuo je Dodik.

trenutak ...