OVO SE NIKADA PRIJE NIJE DOGODILO: MUP Kantona Sarajevo objavio izvještaj o broju intervencija u NOVOGODIŠNJOJ NOĆI...

Sinoć je u glavnom gradu BiH dočekana 2020. godina uz Željka Joksimovića i bend. Više desetina hiljada ljudi okupilo se u centru Sarajeva i uz sjajan nastup beogradskog pjevača dočekalo Novu godinu

  • Vijesti

  • 01. Jan. 2020  01. Jan. 2020

  • 0

Kako je javljeno iz MUP-a KS, nije registrovan nijedan prekršaj zbog tuče, niti je bilo problema u odnosu policije i građana. Svega jedan prekršaj je zabilježen i to zbog prosjačenja.

Tokom dana zabilježeno je 19 saobraćajnih nesreća, 17 nesreća u kojima je nastupila materijalna šteta i dvije nesreće u kojima su zadobijene tjelesne povrede.

Srećom, nesreća sa smrtnim posljedicama nije bilo.

Iz saobraćaja je isključeno sedam vozača zbog upravljanja motorni vozilom pod dejstvom alkohola i tri osobe zbog vožnje bez vozačke dozvole, rečeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...