MISKE ZAPJEVAO ZA NOVU GODINU: "Nikad nikom nisam rek'o, da je Srbin..." (VIDEO)

Zvjezdan Misimović, nekadašnji nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine, Novu godinu je dočekao u Munchenu. Miske u Njemačkoj često provodi vrijeme u društvu porodice, a tokom "najluđe noći" se malo opustio i zapjevao, ali se stigao i da "bocne" svog bivšeg saigrača iz redova Wolsfburga i Zmajeva Edina Džeku. 

  • Zabava

  • 02. Jan. 2020  

  • 0

Na partyju na kojem je bio Misimović puštena je pjesma pjevača Đanija, koja je prije četiri godine izazvala razne reakcije i uzburkala duhove, jer stih doslovno glasi ovako:

"Nikad nikom nisam rek'o, da je Srbin Edin Džeko...", pa se Miske malo na svom Instagram profilu našalio i tagovao zvijezdu Rome. 

Kako je to Miskre izveo pogledajte u videu: 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...