VULIN OTKRIO ZAŠTO JE VUČIĆ OTKAZAO POSJETU CRNOJ GORI: "Đukanović je tražio pomoć NATO pakta"!

Povodom odluke predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da ne ide u privatnu posjetu Crnoj Gori za Badnje veče, oglasio se srbijanski ministar odbrane Aleksanar Vulin koji je otkrio da je crnogorska vlast obavijestila NATO pakt o dolasku Vučića i mogućim nemirima koje bi izavala njegova posjeta srpskoj zajednici koja u Crnoj Gori.

  • Regija

  • 04. Jan. 2020  04. Jan. 2020

  • 9

- Predsednik Vučić je danas održao istorijski govor posle koga vlast u Crnoj Gori mora da odgovori na mnoga pitanja o položaju Srba i diskriminaciji koju prema Srbima režim Mila Đukanovića sprovodi kao najviši domet svoje politike. Režim u Crnoj Gori bi pokušao da posetu predsednika Srbije svom narodu i Srpskoj pravoslavnoj crkvi iskoristi kao povod za kukanje o ugroženosti Crne Gore i opravdanje za nasilje - izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin i dodao da "Ramuš Haradinaj i Tači u poseti Crnoj Gori nisu pretnja za mir ali za Mila Djukanovića Vučić u srpskoj crkvi je pretnja i razlog za pozivanje NATO pakta u pomoć. 

Vulin je istakao da su "reči predsednika Vučića reči predsednika svih Srba i obavezuju državne organe Srbije da učine sve kako bi se Srbima u Crnoj Gori pomoglo".

- Vreme je da Srbija pokaže da ne možete voditi antisrpsku politiku a imati ogromnu imovinu i poslove u Srbiji. Kako se odnosite prema Srbima sa kojima živite, tako će se prema vama odnositi Srbija kraj koje živite. Vučić je danas izgovorio veliku istinu, a Srbi u Crnoj Gori više nikada neće biti sami - rekao je ministar Vulin.

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...