ČEDOMIR JOVANOVIĆ POKLOPIO IVICU DAČIĆA: "Izjava dostojna najvećih fašista"

Izjava Ivice Dačića, o ideji da se oduzima državljanstvo građanima Srbije koji imaju drugačije mišljenje po određenom pitanju, predstavlja vrhunac histerije koja vlada već desetak dana u Srbiji. Ovo je primer ne samo otvorene diskriminacije, nego čistog fazišma, navodi predsjednik Liberalno demokratske stranke Čedomir Jovanović.

  • Regija

  • 05. Jan. 2020  

  • 6

"Očigledno je opet oživela koalicija pojedinaca na vlasti i kriminalaca, navijača-huligana, lažnih patriota, popova spremnih da opet blagosiljaju neke nove „škorpione“, ali i koalicija sa dobrim delom opozicije, koja ne samo da podržava ovako nešto, nego i žali što to ne može da sprovede.

Ovakva izjava Dačića dostojna je fašizma i fašista, u najboljem duhu onoga što Dačić stvarno i jeste, pa ne mora više da se skriva. Obraćanje Vučića je moralo biti tačka na izjave o ovoj temi, i nema potrebe više iko da produbljuje probleme sa Crnom Gorom.

Suvereno pravo jedne zemlje je da donosi zakone koje tamošnja skupštinska većina misli da treba da donese, kao što je pravo svakog građanina te države da u vezi toga izrazi svoje nezadovoljstvo. I tako svako normalan treba da posmatra stvari u Crnoj Gori. Umesto toga, imamo izlive agresije koje pomaže vlast u Srbiji, što se na kraju završava ovakvom izjavom Ivice Dačića.

Izgleda da je takvima bilo malo devedesetih, pa bi opet da se igraju rata i krvi. Samo, taj isti Dačić mora da zna da će jednom ljudi u Srbiji razumeti ko ih tri decenije gura u pakao, dok se kriminalno bogati na priči o pravima Srba i njihovoj ugroženosti. Taj dan biće dan otreženjenja za sve nas i zato mu se radujem, kad god on došao", napisao je na svom Facebook profilu Čedomir Jovanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...