VUČIĆEVI MEDIJI DOTAKNULI DNO: „Ustaša Milanović novi POGLAVNIK HRVATSKE…“

Srbijanski tabloid "Alo", blizak tamošnjem predsjedniku Vučiću, kao glavnu je vijest, nakon što je postalo jasno da je Zoran Milanović novi hrvatski predsjednik, objavio tekst u kojem ga naziva ustašom i "novim poglavnikom Hrvatske".

  • Regija

  • 06. Jan. 2020  

  • 0

"USTAŠA MILANOVIĆ NOVI POGLAVNIK HRVATSKE 'Voleo bih da se napijem krvi Srbima! Oni su varvari, a Srbija nije država!', doslovno glasi naslov članka provučićevskog tabloida.

U njemu se osim što se izabranog predsjednika Hrvatske naziva ustašom i "novim poglavnikom" ističu i izmišljene izjave koje pripisuju Milanoviću (iz doba kad je bio premijer op.a.) pa mu tako stavljaju u usta da je rekao da bi se "volio napiti krvi Srbima".

Milanovićevu svojedobnu izjavu da je ponudio Vučiću da Hrvatska primi pola migranata koji stižu u Srbiju te da "u protivnom Srbija ne funkcionira kao država" u provučićevskom su tabloidu pretvorili u - "Srbija nije država".

Nabrojali su još niz izjava i "izjava" kojima Milanovića nastoje prikazati ustašom i "novim poglavnikom Hrvatske".Da su u širenju mržnje uspjeli, pokazuju komentari ispod članka.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...