"HVALA IM, NEMAM RIJEČI" Hrvatski rukometni savez reprezentaciji BiH osigurao iste uslove za pripreme kao i svojoj (FOTO)

Hrvatska štampa se raspisala...

  • Sport

  • 08. Jan. 2020  08. Jan. 2020

  • 2

Izbornik rukometne selekcije BiH Bilal Šuman izjavio je kako ne može pronaći prave riječi kojima bi se zahvalio Hrvatskom rukometnom savezu i Zoranu Gopcu što su osigurali iste uvjete na pripremama u Poreču za njegove rukometaše kakve su imali i hrvatski reprezentativci.

“Imali smo odlične uvjete u Hrvatskoj.

HRS se potrudio da imamo iste uvjete u Poreču kao što je imala njihova reprezentacija i ne znam na koji način da im se zahvalimo.

Još jednom veliko hvala gospodinu Zoranu Gopcu i kompletnom Hrvatskom rukometnom savezu jer su nam umnogome pomogli u svakom smislu”, poruka je izbornika Šumana koja je objavljena na stranici Rukometnog saveza BiH.

Za spomenuti je kako je rukometna seniorska muška reprezentacija BiH prvi put u povijesti izborila sudjelovanje na Euru, a HRS im je omogućio dolazak i sudjelovanje na ovom pripremnom turniru, na način da su im, između ostalog, i platili put i smještaj jer BiH rukometni savez ima problema s financijama.

Najbolji bosanskohercegovački rukometaši tako su drugi dio priprema obavili u Hrvatskoj gdje su odigrali i dva pripremna susreta - jedan protiv hrvatske reprezentacije i drugi protiv Katara.

(Sportske.net/Hina)

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...