SKANDALOZAN SNIMAK TURBOFOLKERA S AERODROMA: Cobi psuje dok sa Lazićem urinira na pisti: "Sirotinjo, gledajte!"

"Obični smrtnici, gledajte gde smo! Evo mog brata Darka Lazića! Ide gas! Prajvat džet, sirotinjo, je*emo vas u usta!", govorio je Cobi

  • Estrada

  • 08. Jan. 2020  

  • 0

Slobodan Veljković Cobi (34) na Instagram storiju objavio je blamantan snimak, na kojem sa Darkom Lazićem (28) urinira na aerodromu u Cirihu!

 

Naime, Cobi je snimao privatni avion koji se nalazio ispred njega, a onda je počeo da viče i da psuje.

"Pi*anje po ciriškom aerodromu, bre! 'ajde brate, sad da se ispi*amo, bre! Opa! Ide gas! Mamu vam je*em, bre, ko si ti?!", govori Cobi u snimku.

"Obični smrtnici, gledajte gde smo! Evo mog brata Darka Lazića! Ide gas! Prajvat džet, sirotinjo, je*emo vas u usta!", nastavio je Cobi.

Snimci su ubrzo obrisani, ali uzalud. Pogledajte ga u nastavku teksta

  
Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...