RAGUŽ RAZOČARAN ISHODOM IZBORA U HRVATSKOJ: "Preživjeli smo Mesića, preživjet ćemo i Milanovića"!

Za razliku od čelnika dva HDZ-a predsjednik Hrvatske republikanske stranke Slaven Raguž sumnja u iskrene namjere novoizabranog predsjednika RH Zorana Milanovića prema Hrvatima u BiH.

  • Mini market

  • 08. Jan. 2020  08. Jan. 2020

  • 10

- Preživjeli smo Mesića, preživjet ćemo i Milanovića, kazaao je Raguž ističući da Hrvati u BiH prvo moraju znati koja im je strategija i vizija, a dok god nemaju odgovor na to pitanje irelevantno je, po njegovom mišljenju govoriti šta očekuju od Zorana Milanovića, kao novoizabranog predsjednika RH.

-Radi se o Čovjeku čiji je izborni stožer vodio Orsat Miljenić, čovjek koji je krivotvorio dokumente za Haško tužiteljstvo protiv “šestorke”, čiji je savjetnik za branitelje Predrag Fred Matić koji je otvoreno rekao da mrzi HVO i branitellje HVO-a, što iskreno govori o namjerama novog hrvatskog predsjednika, kazao je Raguž.

Raguž tvrdi da je Milanović kampanju utemeljio na antagonizmu prema Hercegovini, Hercegovcima i Hrvatima iz BiH, te da su motivacijski okidač za izlazak na izbore bili fake news o sms-ovima, kupovini glasova, o silnim autobusima koji dolaze na birališta u BiH iako se, kaže, zna da jedan veći kvart u Zagrebu ima birača koliko Hrvati u BiH.

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...