IRAN PJENI OD MUKE: Napravili lažni video atentata na Trumpa

Iranska novinska agencija FARS objavila je video u kome se prikazuje lažni atentat na američkog predsjednika Donalda Trumpa i to baš kada je Teheran obećao "krvnu osvetu" zbog ubistva vrhovnog komandanta Kasima Sulejmanija.

  • Svijet

  • 08. Jan. 2020  08. Jan. 2020

  • 0

Na video snimku prikazan je stvarni događaj iz Nevade 5. novembra, na kojem je Trump odveden sa bine iz straha da neko iz publike ima pištolj, a na lažnom snimku vidi se kako napadač puca u Trumpa, koga nakon toga sklanjaju sa podijuma, piše britanski Daily mail.

Na početku snimka piše "Ukoliko SAD započnu rat, mi ćemo ga završiti".

Na snimku se vidi kako napadač puca u Trumpa, a zatim i kako nastavlja sa pucnjavom i nakon što su dvojica telohranitelja počela da ga odvode sa bine i zatim sva trojica padaju pogođeni mecima.

 

  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...