MOŽETE LI JE PREPOZNATI: Bila je apsolutna zvijezda devedesetih, harala je Jugoslavijom

Snežana Babić Sneki bila je je jedna od najljepših i najzgodnijih pjevačica devdesetih godina.

  • Estrada

  • 08. Jan. 2020  

  • 0

“Nisam instant pjevač jer nisam rođena u instant vrijeme, moje pjesme su postale evergrin, a mene nema u medijima jer ne želim da dajem legitimitet nekim ljudima”, kaže Sneki.

alt

Prisjetila se i devedestih, kada je, kako je rekla, pjevala u punim sportskim halama i domovima kulture.

alt

“Sada rastu neka nova djeca, nek im je sa srećom. Kažu zvijezde, a meni su zvijezde tamo negdje preko okeana, mi smo estradni radnici”, rekla je pjevačica.

Sneki se požalila i na loš kvalitet pjesama.

alt

“Završila sam srednju i nižu muzičku školu, što ima veze sa poznavanjem muzike. Kada pogledam kakve mi se pesme nude, da platim, a to su vrlo velike cifre… Novaca nema nigdje, to što čitate nije istina, to je samo šminka”, izjavila je Sneki.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...