MESSI I RONALDO IMAJU DOSTOJNOG ZAMJENIKA: Pogledajte kakvim je majstorijama najbolji igrač PSG-a izluđivao protivničke igrače…

PSG je na svom terenu deklasirao St. Etienne rezultatom 6:1 i plasirao se u polufinale francuskog Liga kupa

  • Sport

  • 09. Jan. 2020  

  • 0

Parižani su lakše od očekivanog došli do pobjede u četvrtfinalu, a ponovo je briljirao napad ovog tima i trio Mbappe, Neymar i Icardi. PSG je poveo već u drugoj minuti kada je Icardi pogodio za 1:0.

Na drugi gol smo čekali do 39. minute. Di Maria je sjajno asistirao, a odličan gol postiže Neymar. Na semaforu je 3:0 bilo u 44. minuti kada je Moulin postigao autogol nakon očajne reakcije odbrane St. Etiennea.

PSG je u drugom poluvremenu potpuno razbio gostujući tim. Na scenu su stupili Icardi i Mbappe koji su vodili glavnu riječ. Mbappe je u dva navrata asistirao Icardiju koji je s dva gola kompletirao hat-trick i povisio prednost na 5:0.

U 67. minuti Icardi se odužio Mbappeu sjajnom asistencijom koju mladi napadač PSG-a nije propustio i pogodio je za 6:0. Gosti su uspjeli ublažiti poraz, a konačnih 6:1 postavio je Cabaye.

Pogledajte sve golove i majstorije Kyliana Mbappea.

  

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...