TITOVA UNUKA RASTURILA SVE ZBOG BISTE NA PANTOVČAKU: "Imate j*b*nu sreću da vaš predak nije isklesan"

Hoće li se Tito "vratiti" na Pantovčak

  • Kultura

  • 09. Jan. 2020  09. Jan. 2020

  • 0

Jedna od stvari koja se provlači u javnosti nakon izbora Zorana Milanovića za predsjednika Hrvatske jeste hoće li on vratiti bistu Josipa Broza Tita na Pantovčak. Nju je uklonila Kolinda Grabar Kitarović na početku svog mandata.

Budući predsjednik je medijima poručio kako ne razmišlja o tome i dao svoje viđenje Pantovčaka: “Pantovčak nije muzej. Ne razmišljam o tome. Bila su četiri predsjednika prije mene, a ovo ranije, možemo ići do kralja Tomislava.” U cijeloj se priči oglasila i Titova unuka, redateljica Saša Broz. Na Facebooku je poručila kako bi, kad bi mogla odlučivati, zabranila svima koji se bave politikom u Hrvatskoj da spominju ime njezina djeda.

(Net.hr/Danas.hr)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...