ROBOT KOJI ZADOVOLJAVA ŽENSKE POTREBE: Na CES-u ponovno nagrađena seksualna igračka za odrasle, prošle godine su im oduzeli nagradu…

Kompaniji Lora DiCarlo prošle godine na CES-u su oduzeli nagradu za prototip tehnološki napredne igračke za odrasle, "robotskog masažera" Osé

  • HiTec

  • 10. Jan. 2020  10. Jan. 2020

  • 0

Zbog inovativnosti i zanimljivosti proizvoda kompanija je bila nagrađena posebnom plaketom, no naknadno im je nagrada uskraćena jer seks igračke nisu u skladu s pravilima. Ona, naime, propisuju da se u razmatranje za nagradu neće uzimati proizvodi koji su "opsceni, nepristojni ili nemoralni". Ovo je izazvalo veliko negodovanje javnosti, pa je startupu Lora DiCarlo nagrada nakon nekoliko mjeseci ipak vraćena.

Ove godine na CES-u ponovno se mogu vidjeti proizvodi ove kompanije. Ove godine Osé više nije prototip nego potpuno funkcionalna hi-tech igračka za odrasle, koja ima razne mogućnosti zadovoljavanja ženskih "potreba". U tome se služi s čak 250 dijelova, od kojih su mnogi pokretni. Da je riječ o pravom tehnološkom proizvodu i inovaciji govori i činjenica da je u Osé ugrađeno čak devet vlastitih patenata.

Uz osnovni proizvod tu su i njegove dvije varijacije, Onda i Baci, koje su ove godine dobile CES Inovation Award.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...